Vår berättelse

Vi är stolta leverantörer av solcellsanläggningar, med över 3 000 installerade paneler som bevis på vårt engagemang. Från försäljning till nyckelfärdig installation strävar vi efter kundnöjdhet och att leda marknaden mot en grönare framtid.

Vårt Team


Patrick

Patrick är grundaren och ägaren av KPS Elteknik. Han är en expert inom solcellsteknologi och är engagerad i att främja förnybar energi.

Utöver sitt arbete är Patrick även en entusiastisk Formel 1-, fotbolls- och hockeyfan.

Han är även DJ och musikproducent under artistnamnet "Patrick Prime." Musikskapande är en passion som kompletterar hans tekniska expertis och sportintressen perfekt. Patrick lever och andas både teknik och musik, och hans engagemang är en central del av hans livsstil och karriär.


Johan

Johan är en värdefull medlem av KPS Elteknik-teamet med en passion för både teknik och familjeliv. Utöver sitt arbete är Johan en motorfordonsentusiast med ett öga för detaljer och en djup förståelse för mekanik. Han är också en passionerad skytt och delar gärna sin kunskap om sporten med andra. Johan är gift och stolt pappa till två underbara barn. Utöver sitt arbete och sina intressen i motorfordon och skytte, spenderar Johan mycket tid i stallet, där han hjälper sin fru med sina älskade hästar. Hans färdigheter sträcker sig också till byggande, och han är extremt skicklig när det gäller att skapa och konstruera saker. Johan är en mångsidig och engagerad individ som balanserar sin passion för teknik, familj och sina många intressen på ett imponerande sätt.

Markus

Markus är en mångsidig individ som är en värdefull tillgång för KPS Elteknik-teamet. Han arbetar halvtid som montör och ansvarar också för marknadsföring inom företaget. När han inte är på jobbet, ägnar han sin tid åt sitt eget företag inom sociala medier och hjälper företag att bygga sina digitala närvaro. Markus är en engagerad familjeman och spenderar kvalitetstid med sin nära och kära. Utöver sitt arbete och sitt engagemang för familjen, är han även en trubadur som älskar att skapa och uppträda musik. Dessutom fungerar Markus som livscoach, där han delar sin visdom och erfarenhet med andra för att hjälpa dem att uppnå sina mål och potential. Markus är en inspirerande individ som balanserar en rad olika roller och intressen med passion och dedikation.

Petra

Petra är en viktig del av KPS Elteknik-teamet och ansvarar för administration inom företaget. Hon är sambo med Patrick, företagets ägare, och de två delar en stark arbets- och familjebalans. Petra är inte bara skicklig inom administration, utan har också en passion för handarbete, särskilt stickning. Hon är kreativ och skapar vackra handgjorda föremål i sin fritid. Petra är även stolt mamma till två fantastiska barn, och hon lägger stor vikt vid att spendera kvalitetstid med dem och vara en närvarande förälder. Hennes engagemang för både arbete och familj gör henne till en värdefull medlem av teamet och en inspirerande individ i alla aspekter av sitt liv.

Berra

Berra är en erfaren elektriker och stolt ägare av företaget Eltjänten, som har ett nära samarbete med KPS Elteknik. Han har en djup passion för elektriska system och teknik, och hans expertis är en ovärderlig tillgång för samarbetet mellan de två företagen. Utöver sitt yrkesliv är Berra en hängiven familjeman och älskar att tillbringa tid med sin fru och sina tre älskade döttrar. Han har även ett starkt intresse för fiske, och det är ett av hans favorit sätt att koppla av och njuta av naturen. Berra är en dedikerad elektriker och en hängiven familjeperson med ett passionerat intresse för både sitt arbete och sitt personliga liv.

Niklas

Niklas är en mångsidig individ som gör en viktig insats i KPS Elteknik-teamet som montör på deltid. Utöver sitt arbete är Niklas en erfaren lastbilschaufför och är van vid att navigera på vägarna med skicklighet. Han bor på landet och är förankrad i sitt liv på landsbygden. Hans största intressen inkluderar sin sambo och deras två barn, som han älskar att spendera tid med. Niklas är även djupt engagerad i lantbrukslivet på landet och är stolt över sitt småskaliga lantbruk. Han trivs med att vara omgiven av naturen och arbeta på gården som en meningsfull del av sitt dagliga liv. Niklas är en dedikerad familjeman och landsbygdsentusiast som berikar teamet med sin unika erfarenhet och passion.

Emina

Emina är en mångsidig individ som spelar en viktig roll både i sitt arbete och i sitt familjeliv. Hon arbetar tillsammans med sin man, Berra, på Eltjänten och bidrar även till KPS Elteknik genom att hantera olika administrativa uppgifter. Emina är känd för sin effektivitet och organisatoriska förmåga, och hon hjälper till att säkerställa smidiga arbetsprocesser i företagen. Utöver sitt arbete är Emina en hängiven sambo och mamma till sina tre barn. Hon balanserar med skicklighet sitt professionella och personliga liv och är en värdefull medlem av teamet, både på jobbet och hemma.